تبلیغات
حنظله غفوری - آموزش طرز پخت ته چین سبزی پلو ترش

آموزش طرز پخت ته چین سبزی پلو ترش

طرز تهیه :


برنج را خیس، سبزی را خرد كرده و كنار می‌‌گذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمك و فلفل پخته تا نیم‌پز شود.

برنج را آبكش كرده و سبزی را لابه‌لای آن اضافه می‌‌كنیم. سپس به مرغ نیم‌پز كمی رب تفت داده شده و زعفران زده، كنار می‌‌گذاریم،  برنج آبكش‌شده را در قابلمه ریخته و مرغ‌ها را روی آن می‌‌چینیم و روی مرغ‌ها را پیاز خام خلال شده می‌‌ریزیم.

گوجه را هم حلقه كرده و روی آنها می‌‌گذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره می‌پاشیم و بقیه برنج را اضافه می‌‌كنیم، اجازه می‌‌دهیم تا دم بكشد.

در انتهای پخت روی برنج روغن یا كره داغ ریخته، برنج را درون ظرف كشیده و مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌‌دهیم و آن را سرو می‌‌كنیم.

نكته: این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانی‌تری پخته شود تا مرغ كاملا مزه‌دار و ترش شود.


مواد لازم :

 مرغ  750 گرم
سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یك كیلوگرم
 برنج  پنج پیمانه
گرده غوره  نصف پیمانه
نمك و فلفل سیاه  به میزان لازم
پیاز دو عدد
رب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
گوجه فرنگی یك عدد
کرفس یك شاخه





طبقه بندی: آشپزی،
برچسب ها: اشپزی،

تاریخ : چهارشنبه 7 اسفند 1392 | 12:11 ب.ظ | نویسنده : حنظله غفوری | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.